On the Move - januari 2020 (2)

Sybren Ophof nieuwe algemeen directeur TeKa Groep

Sybren Ophof is per januari 2020 de nieuwe algemeen directeur van de TeKa Groep. Tot die groep horen bekende evenementenlocaties als Amsterdome, De Rijtuigenloods en de Midden Nederland Hallen. 
Sybren Ophof heeft 20 jaar bij De Fabrique gewerkt, is begonnen als freelancer en was de laatste jaren commercieel directeur. 
Sybren gaat zich richten op de operationele aansturing van het bedrijf en de exploitatie van de ruim twintig locaties. Timo Kruft blijft betrokken bij de TeKa Groep, maar gaat zich focussen op de ontwikkeling van nieuwe venues en krijgt ook meer ruimte voor innovatieve projecten op het gebied van food, duurzaamheid en circulariteit.

Luuk Scholte Domain & Partnership Manager RAI Amsterdam

Na zeven edities leiding te hebben gegeven aan Horecava is Luuk Scholte door RAI Amsterdam benoemd tot Domain & Partnership Manager. Carlijn Groen, huidig Exhibition Manager van Horecava, neemt het stokje van Luuk Scholte over. 
Luuk Scholte is in zijn nieuwe rol verantwoordelijk voor het realiseren van succesvolle partnerships en samenwerkingsverbanden van RAI Amsterdam met organisatoren van internationale beurzen en evenementen. Onder zijn leiding heeft Horecava de afgelopen jaren een flinke groei doorgemaakt en heeft hij een nieuwe impuls gegeven aan de positie van Horecava. 

Jeroen Diepeveen nieuwe directeur Hotel Casa Amsterdam

Jeroen Diepeveen, huidig adjunct-directeur, en Sophie Polet vormen per 1 januari 2020 de nieuwe directie van Hotel Casa Amsterdam, als respectievelijk directeur en commercieel manager. Marco Peeters, operationeel manager, blijft binnen Hotel Casa Amsterdam verantwoordelijk voor alle operationele afdelingen.
Diepeveen volgt directeur Hans Vugts op. In zijn nieuwe functie focust hij zich met name op de backoffice, waaronder finance, HR, IT en studentenhuisvesting. Polet vormt de rechterhand van Diepeveen en neemt sales, marketing en revenue management onder haar hoede.
 

Jochem Schut general manager van NinetyNine hotel Amsterdam

Voor het NinetyNine hotel Amsterdam bij luchthaven Schiphol heeft de Centro Hotel Group de ervaren hotelier Jochem Schut aangetrokken met meer da n 20 jaar internationale expertise. Na zijn studie aan de Internationale Hotelschool in Den Haag begon hij zijn loopbaan bij de reserveringsafdeling van het NH Tropen Hotel en daaropvolgend de Eden Hotel Group. Daarna heeft hij bij Radisson Blu Hotels gewerkt in diverse functies in verschillende landen., Uiteindelijk werd hij general manager in het Radisson Blu Balmoral Hotel in Spa, België. In 2016 maakte Jochem Schut vervolgens de overstap naar Edelweiss Gastro Ltd, waar hij als Hotel Operations Manager verantwoordelijk was voor de hotelprocessen op luxe rivier-cruiseschepen op de Europese rivieren.