Nieuwsflitsen januari 2020 (2)

Meetingselect werkt samen met Certain

Meetingselect, het wereldwijde meeting management platform voor het boeken van grote vergaderingen over de hele wereld, is een samenwerking aangegaan met Certain, een platform voor automatisering van bedrijfsevenementen. De samenwerkingsovereenkomst is ondertekend op de CES in Las Vegas in aanwezigheid van Koninklijke Hoogheid Prins Constantijn van Nederland.
Dit partnerschap zal geïntegreerde Strategic Meetings Management (SMM) -oplossingen bieden aan de zakelijke klanten waardoor ze de controle over de vergaderuitgaven kunnen vergroten en de efficiëntie van hun Meetings & Events-programma’s (M&E) kunnen maximaliseren.

Record aantal bezoekers voor InterClassics Maastricht

De 27ste editie van InterClassics Maastricht, die van 16 tot en met 19 januari plaats vond in MECC Maastricht, werd bezocht door 34.473 kopers en liefhebbers. Daarmee werd het recordjaar, de jubileumeditie van 2018, verbroken. 
“Tijdens InterClassics Maastricht is gebleken dat de interesse voor klassieke auto’s, zoals ook onlangs aangetoond door de cijfers BOVAG, nog steeds stijgende is ondanks de hedendaagse berichtgeving. InterClassics Maastricht bleek opnieuw een feest te zijn voor de ‘klassieke’ auto liefhebber. Nog nooit werd de beurs door zoveel kopers en liefhebbers bezocht”, aldus Erik Panis, Manager InterClassics.