MeetingLinq leverancier Dutch Pavilion Shop tijdens World Expo

 

De wereldtentoonstelling Dubai Expo 2020 wordt gehouden van 20 oktober 2020 tot 10 april 2021. Het is de eerste in de Golfregio. Meer dan 200 landen en organisaties presenteren zich daar. Er worden 20 tot 25 miljoen zakelijke en particuliere bezoekers verwacht.

Nederland doet mee met een paviljoen dat geen gebouw is maar een eigen biotoop en waarin circulair centraal staat. Een paviljoen als circulair klimaatsysteem zorgt voor een unieke belevenis waarmee de zintuigen van zowel de dagjesmensen als de zakelijke bezoekers worden geprikkeld. Het paviljoen vormt daarmee een van de hoogtepunten van de meerjarige Nederlandse campagne in de Golfregio, waarin de Nederlandse kennis en kunde op het gebied van water-energie-voedsel centraal staat.

Samenwerking

MeetingLinq is een nieuwe samenwerking aan gegaan met GL-events en Van der Linde Catering + Events. Tijdens de WorldExpo zullen zij iedere bezoeker van het Dutch Dubai paviljoen laten zien en proeven wat wij in Nederland te bieden hebben omtrent het thema Uniting Water, Food & Energy.