Accommodatienieuws - januari 2020 (2)

Pulitzer Hotel viert 50-jarig bestaan

Pulitzer Amsterdam viert dit jaar haar 50ste verjaardag met het gepaste thema ‘Stories To Stay’. 
Het befaamde hotel legt de nadruk op de verhalen die door de vorige bewoners, bezoekers en hotelgasten van de afgelopen 50 jaar zijn ontstaan en voor altijd bewaard blijven. 
Het thema heeft alle activiteiten tijdens het feestjaar geïnspireerd waaronder de feestelijke Garden Party met de onthulling van het Peter Pulitzer standbeeld en de 50 Years Celebration Package. Ook deelt het hotel dit jaar 50 verhalen van vorige gasten, 50 interessante redenen om Pulitzer Amsterdam te bezoeken en geeft het hotel in totaal 50 overnachtingen weg zodat iedereen een eigen Pulitzer herinnering kan creëren. Iedereen die 50 jaar wordt in oktober ontvangt een Pulitzer 50 years cocktail in de klassieke hotelbar Pulitzer’s Bar tijdens de verjaardagsmaand oktober.

Hilton Royal Parc Soestduinen heropend na renovatie

Na een volledige renovatie van Hilton Royal Parc Soestduinen is het hotel nu klaar om als DoubleTree by Hilton verder te gaan. DoubleTree by Hilton-hotel staat voor: warmte, vriendelijkheid, ontspanning en een sterke persoonlijke service.
Met de verbouwing hebben alle 113 kamers, 21 vergaderzalen en Juno bar, en later dit jaar het restaurant met terras, een volledig nieuwe uitstraling gekregen. 
Doordat het hotel zich bevindt in de natuurrijke omgeving van de Soesterduinen kan het eindeloze mogelijkheden bieden om ieder vergaderarrangement, en ieder verblijf, helemaal in te vullen naar de wensen van de gast. De Health Club met binnenzwembad en de naastgelegen golfbaan maken de lijst met mogelijkheden compleet. Als extra boost zijn een 3-tal vergaderzalen verrassend en nèt dat beetje anders ingericht om inspiratie, creativiteit en het los zijn van alledag alle ruimte te geven.

Meeters, een nieuw inspirerend vergadercentrum voor congressen en bijeenkomsten

Het vergadercentrum van IBN in Uden wordt in de wintermaanden flink onder handen genomen. Zo komt er een gloednieuwe congreszaal, geschikt voor zo’n 200 personen, een nieuw vergaderconcept en krijgen alle vergaderzalen een nieuwe look. Ook krijgt het vergadercentrum een nieuwe naam: Meeters – nice to meet you.
Meeters is een vergadercentrum waar mensen samenkomen, elkaar ontmoeten voor congressen en bijeenkomsten. Voor een vergadering, een brainstormsessie, werkoverleg, sollicitatiegesprek of om koffie te drinken met een nieuwe of potentiële klant.